English  

COSMOTE DEALS for YOU: 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ 1


Τι ακριβώς είναι η Προσφορά COSMOTE DEALS for YOU στα θέατρα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ;

Σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ, η COSMOTE μέσα από το μοναδικό πακέτο COSMOTE DEALS for YOU, προσφέρει αποκλειστικά στους συνδρομητές COSMOTE τις ημέρες Τετάρτη & Πέμπτη τη δυνατότητα να αγοράσουν δύο (2) εισιτήρια στην τιμή του ενός (1) για τις παραστάσεις στα θέατρα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ.

Αρκεί να στείλουν κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (ΧΡ. 0,50€/SMS με ΦΠΑ) και θα λάβουν έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που επιτρέπει αποκλειστικά στον κάτοχό του να τον εξαργυρώσει όταν αγοράζει τα εισιτήριά του και να αποκτήσει την προσφορά! Αν η παρέα είναι μεγαλύτερη ή αν οι ενδιαφερόμενοι είναι οικογένεια υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τεσσάρων (4) εισιτηρίων στην τιμή των δύο (2) με δύο SMS στο 19019 (ΧΡ. 0,50€/SMS με ΦΠΑ)!

Από πού μπορώ να κάνω αγορά/κράτηση εισιτηρίων για τα θέατρα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ για να αποκτήσω την προσφορά για 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ 1 από το COSMOTE DEALS for YOU;
H αγορά εισιτηρίων για το θέατρο με την επίδειξη ή πληκτρολόγηση του κωδικού DEALS FOR YOU που θα λάβετε μπορεί να γίνει:

- στα ταμεία των συνεργαζόμενων θεάτρων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ: Παλλάς, Μικρό Παλλάς, Αλίκη, Δημήτρης Χορν, Λαμπέτη, Εμπορικόν, Αποθήκη, Πειραιώς 131, Κιβωτός.
- στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιδεικνύοντας τον κωδικό σας.
- στην ιστοσελίδα www.ellthea.gr συμπληρώνοντας τον κωδικό σου στο σχετικό πεδίο κατά τη διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων


Ποια είναι τα θέατρα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ και ποιά παράσταση θα δω για να επωφεληθώ την προσφορά για 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ 1 από το COSMOTE DEALS for YOU;
Για τη θεατρική περίοδο 2013-2014, οι παραστάσεις στα θέατρα της Ελληνικής Θεαμάτων είναι οι εξής: 

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ: «ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΑΝΤΕΛΑ»
Του Τζόζεφ Κέσελρινγκ
 
Το πασίγνωστο θεατρικό έργο «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» του Τζόζεφ Κέσελρινγκ, κωμωδία διάσημη από την κινηματογραφική της μεταφορά, παρουσιάζει η Ελληνική Θεαμάτων στο Παλλάς από τις 26 Απριλίου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.
Ένας κριτικός θεάτρου επισκέπτεται τις γεροντοκόρες θείες του. Με έκπληξη θ’ ανακαλύψει ότι οι γλυκές αυτές γριούλες έχουν ένα περίεργο χόμπι. Αλλά δεν είναι οι μόνες. Όλη η οικογένεια έχει πολύ ιδιαίτερους τρόπους για να διασκεδάζει.
Το «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» έγινε μεγάλη επιτυχία, γιατί είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία, κατάμαυρη. Οι θεατές γελάνε με πράγματα που σε κανένα άλλο έργο δεν έχουν γελάσει τόσο πολύ.
Το πρόσθετο στοιχείο στην παράσταση του Παλλάς είναι ότι, τις δύο γλυκύτατες ηλικιωμένες κυρίες με τα περίεργα γούστα, θα ερμηνεύσουν ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Πρωταγωνιστούν: 
Σταμάτης Φασουλής - Πέτρος Φιλιππίδης
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης 
Φάνης Μουρατίδης - Τζένη Θεωνά
Δόκτωρ Αϊνστάιν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

 
ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ: «Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ»
Του Χάρολντ Πίντερ
«Ο Επιστάτης» του Νομπελίστα συγγραφέα Χαρολντ Πίντερ παρουσιάζεται στη σκηνή του Θεάτρου Δημήτρης Χορν σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη με τον ίδιο στο ρόλο του επιστάτη 
Στην υπόθεση του έργου, ένας άστεγος μεσήλικας βρίσκει καταφύγιο σε ένα ακατάστατο δωμάτιο ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού. Πρόκειται για την εισβολή ενός παρείσακτου σε ένα χώρο που τον διεκδικούν δύο αδέλφια. Ο ένας, ο Άστον, ζει σε μια συναισθηματική απομόνωση, μαστορεύοντας τις διάφορες μηχανές του και κάνοντας όνειρα ότι θα φτιάξει στην αυλή ένα υπόστεγο. Ο άλλος, ο Μικ με επιχειρηματικές ανησυχίες μοιάζει πολυάσχολος αλλά, κατά βάση ζει σε ένα δικό του εφιαλτικό κόσμο. Ο άστεγος δέχεται την δουλειά του Επιστάτη που του προσφέρουν τα δύο αδέλφια, χωριστά ο καθένας, χωρίς όμως να εμπιστεύεται κανέναν. Μισεί τους ξένους, φοβάται και κρατάει σε απόσταση τα δύο αδέλφια και νοιώθει να απειλείται ακόμη και μέσα από την προσφορά και υπονομεύει τη σχέση και των δύο αδελφών προς ίδιον όφελος.

Μετάφραση – σκηνοθεσία:  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ
Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Γιώργος Χρανιώτης, Νίκος Γεωργάκης.


ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ: «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ»
Των Stephen Sinclair και Anthony McCarten
Σκηνοθεσία Θανάσης Παπαθανασίου+Μιχάλης Ρέππας
2ος ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Η μεγάλη θεατρική και εμπορική επιτυχία «Άντρες έτοιμοι για όλα» επιστρέφει στο Θέατρο Λαμπέτη για δεύτερη χρονιά. Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, έκαναν την ελληνική απόδοση του έργου “Ladies Night” των Stephen Sinclair και Anthony McCarten και υποδέχονται τη νέα θεατρική περίοδο με την απολαυστική κωμωδία που έσπασε ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Απόδοση - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας
Πρωταγωνιστούν:
Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ: Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΟΥΝΙΝΓΚ 
του Τέρενς Ράττιγκαν
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο θέατρο Εμπορικόν με τον Δημήτρη Καταλειφό σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη. 
«Η Εκδοχή του Μπράουνιγκ» αφορά τη ζωή του Άντριου Κρόκερ-Χάρις ενός κλασικού φιλολόγου σ’ ένα αγγλικό κολλέγιο. Ο καθηγητής δεν είναι αρεστός ούτε στη γυναίκα του, ούτε στους μαθητές του, ούτε στους συναδέλφους του. Μια αυθόρμητη πράξη καλοσύνης από ένα παιδί, γίνεται η αφορμή να ξετυλιχτούν οι περίπλοκες σχέσεις των ενήλικων ηρώων, που δεν τολμούν να αντιμετωπίσουν με ειλικρίνεια τη ζωή τους.

Μετάφραση: Δήμος Κουβίδης
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Καταλειφός, Μαρία Καλλιμάνη, Άγης Εμμανουήλ, Βύρων Σεραϊδάρης, Λουκία Μιχαλοπούλου, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Κυριάκος Ψυχαλής.


Για να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής κάντε click  εδώ 
Για να διαβάσετε τις πιο συχνές ερωτήσεις (F.A.Q.) κάντε click εδώ 
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε click εδώΟι έγκυροι κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU σας επιτρέπουν να αγοράζετε 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 (ή 4 στην τιμή των 2) για παραστάσεις κάθε Τετάρτης και Πέμπτης


Bookmark and Share

Ημερολόγιο

 <<  < Απρ 2014 >   >>
ΚΔΤΤΠΠΣ
12345
6789101112
131415161719
20212223242526
27282930