50+ Καλύτεροι Όρκοι Γάμου & Αγάπης – Γλυκιές & Αστείες Ιδέες

Στην Ελλάδα παρόλο που δεν συνηθίζεται η ανταλλαγή όρκων παραμένει μία όμορφη στιγμή που πολλά ζευγάρια επιθυμούν να την έχουν. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε ιδέες ώστε να γράψετε όρκους για τον γάμο σας, είσαστε στο κατάλληλο μέρος. Παρέχουμε διάφορες ιδέες για τους όρκους του θρησκευτικού ή πολιτικού σας γάμου.

married-couple

Συγκινητικοί Όρκοι

Σήμερα, υπόσχομαι να σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά, να σε φροντίζω σε κάθε πρόκληση και θρίαμβο και να είμαι ο σύντροφός σου σε όλες τις περιπέτειες της ζωής. Ορκίζομαι να σε τιμώ και να σε σέβομαι για το υπόλοιπο των ημερών μου.

Από τη στιγμή που σε γνώρισα, ήξερα ότι ήσουν το κομμάτι που έλειπε από το παζλ μου. Σήμερα, ορκίζομαι να σε αγαπώ άνευ όρων, να είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου και να στέκομαι στο πλευρό σου στα δύσκολα και στα δύσκολα.

Αγάπη μου, καθώς στέκομαι εδώ μπροστά σου, είμαι συγκλονισμένος από συναισθήματα. Είσαι η αδελφή ψυχή μου, ο καλύτερός μου φίλος και η για πάντα. Υπόσχομαι να σε αγαπώ σφοδρά και να είμαι πάντα δίπλα σου, ό,τι κι αν συμβεί.

Καθώς κοιτάζω στα μάτια σου, βλέπω ένα μέλλον γεμάτο αγάπη, γέλιο και ατελείωτη χαρά. Ορκίζομαι να αγαπώ κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε, να σε στηρίζω σε όλα σου τα όνειρα και να σε αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα που περνάει.

Αγάπη μου, είσαι η λιακάδα σε μια βροχερή μέρα, η ηρεμία στην καταιγίδα και η χαρά στην καρδιά μου. Υπόσχομαι να είμαι ο βράχος σου, η παρηγοριά σου και το σπίτι σου για το υπόλοιπο των ημερών μου.

Ποτέ δεν ήξερα ότι αυτή η αγάπη ήταν δυνατή μέχρι που σε γνώρισα. Σήμερα, ορκίζομαι να είμαι ο σύντροφός σου σε όλες τις περιπέτειες της ζωής, να σε στηρίζω σε κάθε δοκιμασία και θρίαμβο και να σε αγαπώ με όλο μου το είναι.

Αγαπητή μου, καθώς παίρνω το χέρι σου στο δικό μου, υπόσχομαι να σε αγαπώ άνευ όρων, να σε τιμώ με τα λόγια και τις πράξεις μου και να κρατώ πάντα την καρδιά σου με τρυφερότητα και φροντίδα.

Μαζί σου, έχω βρει μια αγάπη που είναι αγνή, ειλικρινής και αληθινή. Ορκίζομαι να σε αγαπώ σφοδρά, να προστατεύω την καρδιά σου και να αγαπώ τη ζωή μας μαζί, πάντα.

Σ’ αγαπώ περισσότερο απ’ όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις. Σήμερα, ορκίζομαι να είμαι ο σύντροφός σου, ο έμπιστός σου και ο φίλος σου, σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Αγάπη μου, υπόσχομαι να είμαι το φως σου στο σκοτάδι, η ζεστασιά σου στο κρύο και το καταφύγιό σου στην καταιγίδα. Ορκίζομαι να είμαι πάντα εκεί για σένα, μέσα στα δύσκολα και τα δύσκολα.

Καθώς κοιτάζω στα μάτια σου, γεμίζω με ευγνωμοσύνη και δέος. Είσαι η αδελφή ψυχή μου, η σύντροφός μου και η για πάντα. Ορκίζομαι να σε αγαπώ άνευ όρων, να σε τιμώ με τις πράξεις μου και να αγαπώ τη ζωή μας μαζί, για πάντα.

Αγάπη μου, είσαι ο πόθος της καρδιάς μου. Σήμερα, ορκίζομαι να είμαι ο πιστός σου σύντροφος, να σε στηρίζω σε όλα σου τα όνειρα και να τιμώ την αγάπη μας, για πάντα.

Είσαι ο έρωτας της ζωής μου, ο σύντροφός μου και ο καλύτερός μου φίλος. Σήμερα, ορκίζομαι να σε αγαπώ σφοδρά, να είμαι ο σύντροφός σου σε όλες τις προκλήσεις και τους θριάμβους της ζωής και να είμαι πάντα δίπλα σου όταν με χρειάζεσαι περισσότερο.

Αγαπητή μου, καθώς στεκόμαστε εδώ μαζί, είμαι γεμάτη χαρά και ελπίδα για το μέλλον μας. Ορκίζομαι να σε αγαπώ με όλο μου το είναι, να σε τιμώ με τα λόγια και τις πράξεις μου και να είμαι πάντα ο σύντροφός σου σε όλες τις περιπέτειες της ζωής.

Αγάπη μου, από τη στιγμή που σε γνώρισα, ήξερα ότι ήσουν ο κατάλληλος για μένα. Φέρνεις χαρά στη ζωή μου και υπόσχομαι να σε αγαπώ για πάντα.

Σήμερα, παντρεύομαι τον καλύτερο φίλο μου και την αδελφή ψυχή μου. Ορκίζομαι να σε αγαπώ, να σε υποστηρίζω και να είμαι ο σύντροφός σου σε όλα τα πράγματα.

Καθώς στέκομαι εδώ μπροστά σου, υπόσχομαι να είμαι ο πιστός και αφοσιωμένος σύντροφός σου, να είμαι μαζί σου στα δύσκολα και στα δύσκολα, στις καλές και στις κακές στιγμές.

Δεν γνώρισα ποτέ την αγάπη μέχρι που σε γνώρισα. Είσαι η ηλιαχτίδα στη ζωή μου και ορκίζομαι να σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Είσαι τα πάντα για μένα, ο βράχος μου, το ασφαλές μου καταφύγιο. Υπόσχομαι να σε αγαπώ σθεναρά και άνευ όρων, τώρα και για πάντα.

Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο που σε βρήκα. Ορκίζομαι να σε αγαπώ, να σε προστατεύω και να στέκομαι πάντα στο πλευρό σου.

Η καρδιά μου ξεχειλίζει από αγάπη για σένα. Υπόσχομαι να είμαι ο καλύτερός σου φίλος, ο σύντροφός σου και η αδελφή ψυχή σου για όλη την αιωνιότητα.

Μαζί σου έχω βρει το αληθινό μου σπίτι. Ορκίζομαι να σε αγαπώ, να σε στηρίζω και να είμαι ο πιστός σου σύντροφος για όλες τις μέρες που θα είμαστε μαζί.

Με κάνεις καλύτερο άνθρωπο και ορκίζομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να σε κάνω ευτυχισμένο κάθε μέρα της κοινής μας ζωής.

Είσαι η ηλιαχτίδα μου σε μια συννεφιασμένη μέρα, η έμπνευσή μου και η αδελφή ψυχή μου. Ορκίζομαι να σε αγαπώ τώρα και για πάντα.

Αστείοι Όρκοι

Ορκίζομαι να σε αγαπώ ακόμα και όταν αφήνεις το καπάκι της τουαλέτας σηκωμένο.

Υπόσχομαι να βεβαιώνομαι ότι η πίτσα έχει πάντα επιπλέον τυρί, μόνο για σένα.

Ορκίζομαι να μην ξεχάσω ποτέ τις μαγικές λέξεις: “Συγγνώμη, είχες δίκιο”.

Υπόσχομαι να μην πάρω ποτέ το τελευταίο μπισκότο χωρίς να σε ρωτήσω πρώτα.

Υπόσχομαι να γελάω πάντα με τα αστεία σου, ακόμα και με τα κακά.

Ορκίζομαι να μην κλέψω ποτέ τα σκεπάσματα (εκτός κι αν τα παίρνεις εσύ).

Υπόσχομαι να είμαι πάντα ο συνεργάτης σου στο έγκλημα, είτε πρόκειται για κλοπή πατάτας είτε για φυγή από αράχνη.

Υπόσχομαι να προσποιούμαι πάντα ότι ενδιαφέρομαι για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της φαντασίας σου.

Ορκίζομαι να μην κρίνω ποτέ τις ένοχες τηλεοπτικές σου εκπομπές.

Υπόσχομαι να είμαι πάντα η παρτενέρ σου στο χορό, ακόμα κι αν έχω δύο αριστερά πόδια.

Ορκίζομαι να μη φύγω ποτέ από το σπίτι χωρίς να σου δώσω ένα αποχαιρετιστήριο φιλί.

Υπόσχομαι να φροντίζω πάντα να υπάρχει σοκολάτα στο σπίτι.

Υπόσχομαι να μην ξεχάσω ποτέ τη σημασία ενός καλού ξεφαντώματος στο Netflix.

Ορκίζομαι να μοιράζομαι πάντα το ποπ κορν μου μαζί σου στον κινηματογράφο.

Ορκίζομαι να σε υποστηρίζω πάντα, ακόμα και αν τα όνειρά σου περιλαμβάνουν μια φάρμα με λάμα.

Υπόσχομαι να μην εγκαταλείψω ποτέ την αγάπη μας, ακόμα και αν έρθει η αποκάλυψη των ζόμπι.

Υπόσχομαι να θυμάμαι πάντα ότι είσαι το φυστικοβούτυρο στο ζελέ μου.

Ορκίζομαι να μην πω ποτέ “στο είπα” (ακόμα κι αν το έκανα).

Υπόσχομαι να σε αφήνω πάντα να τρως το τελευταίο κομμάτι πίτσα.

Ορκίζομαι να σε αγαπώ πάντα, ακόμα και όταν τραγουδάς παράφωνα στο ντους.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top